Werken bij Bakkerij Scholtes

Bakkerij Erwin Scholtes is een ambachtelijke familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar alle inwoners van Honselersdijk en omstreken dagelijks verblijdt met heerlijke verse producten. Wat wij belangrijk vinden is het bieden van service en kwaliteit aan onze klanten en ontwikkeling en vernieuwing aan onze medewerkers.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor zowel in de bakkerij als in de winkel.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar info@bakkerijscholtes.nl

 

Bakker

Wij zijn momenteel niet actief op zoek naar een brood-/banketbakker, maar ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Verkoopster

Als winkelverkoopster ben je onder andere bezig met het verkopen van ons brood en alle andere producten die in onze winkel liggen. Daarnaast houdt je je ook bezig met het aannemen van bestellingen, ervoor zorgen dat de winkel er altijd tiptop uitziet en het inpakken van de producten die de bakkers vers vanuit onze bakkerij maken.

Met een gezellig team van verkoopsters en korte lijnen met de bakkerij die aan onze winkel zit bieden wij een prettige werksfeer.

Wij zijn momenteel niet actief opzoek naar een verkoopster, maar ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Zaterdagverkoopster

Wij zijn momenteel niet actief opzoek naar een enthousiaste verkoopster voor in de winkel voor op de zaterdagen en in de vakanties.

Mocht je toch interesse hebben? Stuur dan gerust een mail met jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl

 

Stagiares

Wij hebben zowel in de winkel als in de bakkerij vaak stagiaires. Als stagiar ondersteun je het winkelpersoneel of de bakkers en leer je door veel afwisselende taken de bakkerswereld een beetje beter kennen.

Ben je opzoek naar een leuke stage voor in de bakkerij of de winkel? Stuur dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl en kom gezellig een keer een bakkie doen om elkaar beter te leren kennen!

Deze week in de reclame:

Leuke aanbiedingen en prijsvragen, volg ons op: