Werken bij Bakkerij Scholtes

Bakkerij Erwin Scholtes is een ambachtelijke familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar alle inwoners van Honselersdijk en omstreken dagelijks verblijdt met heerlijke verse producten. Wat wij belangrijk vinden is het bieden van service en kwaliteit aan onze klanten en ontwikkeling en vernieuwing aan onze medewerkers.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor zowel in de bakkerij als in de winkel.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar info@bakkerijscholtes.nl

 

(Leerling) Broodbakker

Wij zijn opzoek naar een (leerling) broodbakker voor 38 uur per week met passie voor brood en oog voor detail. Een teamplayer die denk aan kwaliteit.

Wat de baan inhoudt:

Je werkt in een jong, gezellig team waar je veel mee samenwerkt om zo het lekkerste brood voor onze klanten te maken. Je wisselt dagdiensten af met nachtdiensten. Zo willen wij jou een fijne werkomgeving kunnen bieden en is er genoeg ruimte voor een sociaal leven naast deze baan! Wij willen blijven ontwikkelen en vernieuwen en staan altijd op voor nieuwe ideeën.

Wij bieden jou:

Wij bieden jou een prettige werksfeer in een gezellig team en een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform het CAO.

Ben je geïntereseerd in de functie van broodbakker? Stuur dan jouw CV naar info@bakkerijscholtes.nl

Zaterdagverkoopster

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste verkoopster voor in de winkel voor op de zaterdagen en in de vakanties.

Ben jij:

  • Tussen de 16 en 20 jaar
  • Niet verlegen en ga je graag met mensen om
  • Enthousiast en leergierig
  • Iedere zaterdag beschikbaar van 7:00 tot 16:30 uur

Wij bieden jou:
Een plek in een gezellig verkoopteam met een prettige werksfeer. Daarnaast een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform het CAO.

Lijkt jou dit een leuke baan? Stuur dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl

 

Verkoopster

Als winkelverkoopster ben je onder andere bezig met het verkopen van ons brood en alle andere producten die in onze winkel liggen. Daarnaast houdt je je ook bezig met het aannemen van bestellingen, ervoor zorgen dat de winkel er altijd tiptop uitziet en het inpakken van de producten die de bakkers vers vanuit onze bakkerij maken.

Met een gezellig team van verkoopsters en korte lijnen met de bakkerij die aan onze winkel zit bieden wij een prettige werksfeer.

Wij zijn momenteel niet actief opzoek naar een verkoopster, maar ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Stagiares

Wij hebben zowel in de winkel als in de bakkerij vaak stagiaires. Als stagiar ondersteun je het winkelpersoneel of de bakkers en leer je door veel afwisselende taken de bakkerswereld een beetje beter kennen.

Ben je opzoek naar een leuke stage voor in de bakkerij of de winkel? Stuur dan jouw CV met foto naar info@bakkerijscholtes.nl en kom gezellig een keer een bakkie doen om elkaar beter te leren kennen!

Deze week in de reclame:

Leuke aanbiedingen en prijsvragen, volg ons op: